CE-30905-7

Het verbindingsproces met het Bluetooth-apparaat kan niet worden gestart.

Er is mogelijk een ander apparaat geregistreerd. Het Bluetooth-apparaat verbinden:

1. Start je PlayStation®4-console opnieuw op.
  2. Als de systeemsoftware niet up-to-date is, werk je deze bij naar de nieuwste versie via Instellingen > Systeemsoftware-update.
  3. Als er andere Bluetooth-apparaten in de buurt van je PS4™ -console zijn, schakel je deze uit en probeer je het opnieuw.