CE-38612-0

Applicatiegegevens op de harde schijf zijn waarschijnlijk gedeeltelijk beschadigd.

1. Maak een back-up van je gamegegevens op een USB-opslagapparaat of in de online-opslag van PlayStation Plus.
  2. Verwijder en installeer de applicatie opnieuw via de volgende stappen:
    • Druk op de OPTIONS-toets op je controller terwijl je de applicatie in het beginscherm selecteert, en selecteer Verwijderen.
    • Plaats vervolgens je gamedisc opnieuw in je PlayStation 4-systeem als je een disc-versie hebt, of ga naar de Bibliotheek om de applicatie te downloaden als je de game in de PlayStation Store hebt gekocht.
  3. Als de fout aanhoudt nadat je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, ga je naar Instellingen > Initialisatie > PS4 initialiseren > Snel om het systeem te initialiseren. Installeer daarna de applicatie.
  4. Als je de HDD hebt geüpgraded, kun je proberen de originele HDD van je PlayStation 4-systeem te gebruiken.