De foutcode NW-31294-9 oplossen

Verbinding verlopen vanwege instabiele draadloze verbinding.

Als je een probleem hebt met de verbinding met je lokale netwerk, kun je de volgende stappen uitvoeren:

1. Voer een internetverbindingstest uit via Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen om te bevestigen dat je verbinding kunt maken met internet.
  2. zet je router/modem uit en wacht vijf minuten voordat je opnieuw probeert verbinding te maken. Update de firmware van je router. Neem voor hulp hierbij contact op met de fabrikant van je router of je internetserviceprovider (ISP). Zet andere apparaten die verbonden zijn met je netwerk uit.
  3. probeer indien mogelijk verbinding te maken met een ander netwerk.