SU-30625-6

Updaten van systeemsoftware mislukt.

Als deze fout optreedt, is het updaten van de systeemsoftware mislukt. Probeer het volgende:

1. Selecteer Instellingen > Systeemsoftware-update en probeer de update opnieuw uit te voeren.
  2. Als de situatie niet verbetert, start je je PlayStation®4-console in de veilige modus en selecteer je Systeemsoftware bijwerken.
  3. Als je probeert bij te werken via internet, schakel je de router uit en wacht je ten minste 5 minuten. Schakel de router vervolgens weer in en probeer de update opnieuw uit te voeren.