De foutcode SU-30645-8 oplossen

Je PlayStation®4-systeem herkent het bestand van de systeemsoftware-update niet.

1. Schakel het systeem uit door de activeringstoets drie seconden ingedrukt te houden.
    De activeringsindicator knippert eventjes voordat het systeem wordt uitgeschakeld.
  2. Zodra het systeem is uitgeschakeld, houd je de activeringstoets opnieuw ingedrukt. Laat de activeringstoets los nadat je de tweede pieptoon hebt gehoord.
    Je hoort één pieptoon als je voor het eerst op de activeringstoets drukt, en zeven seconden later nog een.
    Het systeem wordt in de veilige modus gestart.
  3. Sluit je controller aan met de USB-kabel en druk op de PS-toets.
  4. Selecteer De systeemsoftware updaten.

Als dit proces mislukt, moet je de systeemsoftware bijwerken met behulp van de onderstaande gidsen: