SU-30696-4

Updaten van systeemsoftware mislukt. Het updatebestand kan zijn beschadigd.

• Als je je PlayStation®4-console via internet probeert te updaten, ga dan naar Instellingen > Systeemsoftware-update en probeer het opnieuw.
  • Als je een update uitvoert via een USB-opslagapparaat, probeer dan je systeem bij te werken via internet. Ga naar Instellingen > Systeemsoftware-update > Update via internet.
  • Als dat niet mogelijk is, download dan de nieuwste systeemupdate via een webbrowser. Je moet deze update installeren via een USB-opslagapparaat en de juiste mappenstructuur aanhouden.
  • Als je nog steeds problemen ondervindt met het updaten van de systeemsoftware, kun je proberen te updaten via de Veilige modus (optie 3).