CE-106487-6 oplossen

Er is een probleem met het downloaden en installeren van content.

1. Controleer of de systeemsoftware van je PlayStation®5-systeem is bijgewerkt naar de nieuwste versie onder Instellingen> Systeem > Systeemsoftware > Systeemsoftware-update en -instellingen.
  2. Herstel de licenties onder Instellingen Gebruikers en accounts > Anders Licenties herstellen > Herstellen.
  3. Druk op de PS-toets op je controller om het controlecentrum te openen. Markeer de download, druk op de options-toets en selecteer Verwijderen. Probeer vervolgens opnieuw te downloaden.
  4. Start je systeem op in de Veilige modus en selecteer Cache leegmaken en database opnieuw opbouwen > Database reconstrueren.

Ga naar de onderstaande gids voor meer informatie over het oplossen van dit probleem.

Als het probleem zich blijft voordoen, probeer het dan later opnieuw.