CE-112069-9

Er is een fout opgetreden bij de gegevensoverdracht via een netwerk.

Als deze fout optreedt bij het overzetten van gegevens van PlayStation®4 naar PlayStation®5, probeer dan de volgende stappen:
  1. Als je PS4 en PS5 draadloos met het netwerk zijn verbonden, kun je proberen gegevens over te zetten door elke console met het netwerk te verbinden via een bekabelde verbinding of door beide consoles rechtstreeks met een ethernet-kabel aan te sluiten.
  2. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  3. Probeer de gegevens opnieuw over te zetten door naar Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Gegevensoverdracht te gaan
  4. Als je alleen opgeslagen gegevens wilt overdragen, probeer dan om deze op een alternatieve methode over te brengen via een ander opslagmedium, zoals online opslag of USB-opslagapparaat.

Let op het volgende:

• Gebruik de functie  Netwerktest niet terwijl de gegevensoverdracht op de achtergrond bezig is.
  • Zet PS5 niet handmatig in de rustmodus terwijl de gegevensoverdracht op de achtergrond bezig is.