NP-103539-1

Kan geen verbinding maken met de server.

De netwerkcommunicatie is mogelijk instabiel. Probeer het volgende:

1. Ga naar de statuspagina van PlayStation™Network.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op en maak bij voorkeur via een kabel verbinding met internet.
  3. Wanneer je een draadloze verbinding gebruikt, kun je de console dichter bij je router zetten of alles wat een verbinding tussen de apparaten kan verhinderen, verwijderen.
  4. Schakel je router uit, wacht minstens 5 minuten en start hem vervolgens opnieuw op.