NP-104303-1

Er is een probleem opgetreden bij het communiceren met de server.

Deze fout kan optreden als gevolg van een probleem met de server. Probeer het volgende:
  1. Controleer op de statuspagina van PlayStation™Network of er serverfouten zijn of er onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Probeer het na een tijdje opnieuw.
  3. Terwijl je wacht, werk je de systeemsoftware bij naar de nieuwste versie via Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Systeemsoftware-updates en -instellingen.
  4. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start je PS5-console vervolgens opnieuw op.