NW-102636-8

De verbinding met PlayStation™Network is verlopen.

Probeer het volgende:
  1. Controleer de instellingen van je internetverbinding.
  2. Schakel je router/modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  3. Als je draadloze communicatie (Wi-Fi) gebruikt, zet je PlayStation®5 dan dicht bij het toegangspunt of de router en zorg ervoor dat er niets tussen staat wat de communicatie tussen deze apparaten kan verhinderen.
  4. Controleer de gameserverstatus op de website van de gameontwikkelaar en de statuspagina van PlayStation™Network.
  5. Wacht een tijdje voordat je de bewerking uitvoert.