NW-102655-9

Er is een probleem opgetreden met de applicatie.

Deze fout kan in de applicatie optreden als er een probleem is met de netwerkverbinding. Probeer het volgende:

1. Controleer op de statuspagina van PlayStation™Network of er serverfouten zijn of er onderhoud wordt uitgevoerd.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  3. Voer een internetverbindingstest uit via Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer of je goed bent verbonden met internet. Controleer ook je netwerkinstellingen en configureer deze opnieuw als dat nodig is.
  4. Schakel je router uit, wacht minstens 5 minuten en start hem vervolgens opnieuw op.
  5. Als de systeemsoftware niet up-to-date is, werk je deze bij naar de nieuwste versie via Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Systeemsoftware-updates en -instellingen.
  6. Selecteer de applicatie, druk op de OPTIONS-toets en selecteer Controleren op update.