0X83200100 oplossen

Kan geen verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk met PlayStation Portal™ Remote Player.

Er is mogelijk een probleem met de instellingen van Wi-Fi/Wi-Fi-toegangspunten.

• Controleer of Wi-Fi beschikbaar is op een ander apparaat. Neem contact op met je internetprovider als je geen verbinding kunt maken met Wi-Fi op een van je apparaten.
  • Als het probleem met de Wi-Fi-verbinding alleen met je PS Portal blijft bestaan, controleer dan de Wi-Fi-instellingen/het Wi-Fi-toegangspunt.
  1. Veeg vanaf de rechterbovenhoek van het PS Portal-scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
  2. Selecteer Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen en controleer de Wi-Fi-instellingen.

- Als dit probleem zich herhaaldelijk blijft voordoen, start dan je PS Portal opnieuw op.

1. Houd de activeringstoets ingedrukt.
  2. Selecteer Opnieuw opstarten.