0x8320021E oplossen

Er is een systeemfout opgetreden in je PlayStation Portal™ remote player.

1. Houd de activeringstoets ingedrukt.
  2. Selecteer Opnieuw opstarten.

Als opnieuw opstarten het probleem niet oplost, probeer dan je PS Portal te resetten.
Let op: als je reset, word je afgemeld en worden alle data en aangepaste instellingen gewist.

1. Veeg vanaf de rechterbovenhoek van het PS Portal-scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
  2. Selecteer Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Opties voor opnieuw instellen.
  3. Selecteer Opnieuw instellen.

Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de PlayStation-klantenservice via de link hieronder.