Een PS5-console instellen

Het kan zijn dat je de instellingen van je PS5-console moet aanpassen voordat deze verbinding kan maken met je PlayStation Portal™ Remote Player.

• Selecteer in het beginscherm Instellingen > Systeem > Remote Play en schakel vervolgens Remote Play inschakelen in.
  • Als je Remote Play wil starten terwijl je PS5-console in de rustmodus staat, selecteer je Instellingen > Systeem > Energiebesparing > Functies die beschikbaar zijn in de rustmodus. Schakel vervolgens Verbinding met internet behouden en PS5 vanuit netwerk inschakelen mogelijk maken in.

Update je PS5-console altijd naar de nieuwste versie van de systeemsoftware.