Ondersteuning voor het DUALSHOCK®4-achtertoetsaccessoire

Ontdek hoe je aan de slag kunt met het DUALSHOCK 4-achtertoetsaccessoire.

Aan de slag met het DUALSHOCK 4-achtertoetsaccessoire

Het DUALSHOCK 4-achtertoetsaccessoire kan alleen worden gebruikt met een DUALSHOCK 4 draadloze controller.

1. Schakel je DUALSHOCK 4 draadloze controller uit door de PS-toets > Geluid/Apparaten >  Apparaat uitschakelen  > DUALSHOCK 4 ingedrukt te houden.

2. Zorg ervoor dat de audio-aansluiting van het achtertoetsaccessoire in de audio-ingang van de controller past en druk het accessoire stevig tegen de controller aan om het te plaatsen.

3. Druk op de PS-toets om de controller aan te zetten.

4. Druk tweemaal op de schermtoets op het accessoire om te schakelen tussen de drie standaardprofielen.

Toetstoewijzingen van het DUALSHOCK 4-achtertoetsaccessoire aanpassen

1. Houd de schermtoets 1 seconde ingedrukt om de programmeermodus te starten. Het profielnummer in het midden van het scherm knippert om aan te geven dat je je in de programmeermodus bevindt.

2. Druk op beide achtertoetsen om een toetstoewijzing te selecteren. Houd een achtertoets ingedrukt om door de mogelijke toewijzingen te scrollen.

3. Klik eenmaal op de schermtoets om de programmeermodus af te sluiten en het profiel op te slaan.

Als je een ander profiel wilt aanpassen:
  1. Houd de schermtoets 1 seconde ingedrukt om de programmeermodus te starten.
  2. Druk tweemaal op de schermtoets om het volgende profiel in te stellen.

Instellingen van het DUALSHOCK 4-achtertoetsaccessoire resetten

Als je het accessoire wilt terugzetten naar de standaardprofielen:

1. Houd de linkerachtertoets, de rechterachtertoets en de schermtoets tegelijkertijd ingedrukt.
  2. Wanneer het resetpictogram op het scherm wordt weergegeven, houd je de toetsen nog 5 seconden ingedrukt.
  3. Als HJKL wordt weergegeven, zijn de instellingen gereset.