Så här avslutar du ditt konto för PlayStation™Network

Ta reda på hur du begär stängning av ett konto.

Hur stänger jag mitt konto?

Om du vill begära att ett konto ska stängas behöver du kontakta oss. Se till att ha följande information till hands:

• Inloggnings-ID (e-postadress)
  • Online-ID.

Vad händer när ni har avslutat kontot?

När ditt konto har avslutats händer följande:

• Det avslutade kontots online-ID kan inte användas till att skapa ett annat konto.
  • Du förlorar åtkomsten till allt material som har köpts via kontot. Materialet kan inte överföras till något annat konto, och återbetalningar beviljas enbart i enlighet med policyn för att ångra köp på PlayStation Store
  • Du förlorar åtkomsten till alla abonnemang och tillhörande förmåner.
  • Du förlorar åtkomsten till din PSN-plånbok. Pengar i plånboken kan inte återbetalas, i enlighet med tjänstevillkoren.