CE-30012-6

Ett internt fel inträffade.

1. Om systemprogramvaran på din PlayStation®4-konsol inte är uppdaterad uppdaterar du den till den senaste versionen genom att välja Inställningar > Uppdatering av systemprogramvara.
  2. Om det inte löser problemet och systemprogramvaran är uppdaterad säkerhetskopierar du dina sparade data genom att välja Inställningar > Hantering av sparade data i programmet.
  3. Markera programmet med internt fel, tryck på knappen OPTIONS ( ) och ta bort programmet. Installerar om det från en skiva eller ditt bibliotek.