CE–32869–8

Det gick inte att starta programmet eftersom informationen var ogiltig. Databasen är sannolikt delvis skadad.

1. Starta PlayStation 4-systemet i Felsäkert läge och välj 5. Bygg om databas
  2. Försök starta appen. Om felet kvarstår startar du om systemet i Felsäkert läge igen och väljer 3. Uppdatera systemprogramvaran eller 5. Bygg om databas.
  3. Om felet bara inträffar med ett visst program raderar du programmet genom att trycka på OPTIONS-knappen på handkontrollen medan du markerar programmet på hemskärmen och väljer Radera. Installera om programmet via PlayStation Store.
  4. Om felet inträffar med flera eller alla program säkerhetskopierar du dina spardata i Inställningar > Hantering av sparade data i programmet > Sparade data i lagringsminnet och initierar PlayStation 4-systemet via Inställningar > Initiering > Initiera PS4-systemet > Snabbt.