Åtgärda CE-33984-7

Tidsgränsen överskreds för anslutningstestet när IP-adressen skulle hämtas.

1. Gå till Inställningar > Nätverk.
  2. Välj Testa Internet-anslutning.
  3. Starta om PlayStation®4-konsolen och anslut till internet med trådanslutning om det är möjligt.
  4. Om du använder Wi-Fi kan du prova att flytta PS4®-konsolen närmare routern och ta bort allt som kan störa anslutningen mellan enheterna.
  5. Stäng av routern, vänta minst 5 minuter och starta sedan om.
  6. Om det inte går att hämta IP-adressen kontrollerar du inställningarna för internetanslutning igen.