Åtgärda CE-100005-6

Det går inte att läsa in spelet eller programmet.

1. Gå till hemskärmen, markera spelet, tryck på OPTIONS-knappen och välj Ta bort.
  1. För digitala versioner installerar du om spelet från biblioteket.

För spel på skivor rengör du skivan och sätter i den igen för att installera om spelet.
Rengör skivan med en mjuk ren trasa för att ta bort eventuell smuts. Använd en luddfri trasa som är avsedd för rengöring av Blu-Ray- och dvd-skivor. Torka från mitten av skivan och ut mot dess kant.

När din PlayStation®5-konsol är placerad vertikalt på konsolstället ska skivans märkta sida vara vänd åt vänster när du stoppar i skivan.