Åtgärda CE-106487-6

Det uppstod ett problem vid nedladdning och installation av innehållet.

1. Kontrollera att systemprogramvaran på PlayStation®5-konsolen är uppdaterad till senaste versionen genom att välja Inställningar > System > Systemprogramvara > Uppdatering och inställning av systemprogramvara.
  2. Prova att återställa licenserna genom att gå till Inställningar Användare och konton > Övrigt Återställ licenser > Återställ.
  3. Tryck på PS-knappen på handkontrollen för att öppna kontrollcentret. Markera nedladdningen, tryck på alternativknappen och välj Ta bort. Försök sedan att ladda ned innehållet igen.
  4. Starta konsolen i Felsäkert läge och välj Rensa cache och bygg om databas > Bygg om databas.

Mer information om hur du felsöker problemet finns i guiden nedan.

Om problemet kvarstår kan du försöka igen senare.