Åtgärda CE-107750-0

Det uppstod ett fel när du spelade spelet.

1. Stäng av PlayStation®5-konsolen och dra ur strömkabeln. Vänta fem minuter, anslut strömkabeln igen och starta PS5®-konsolen igen.

2. Kontrollera att spelet och systemprogramvaran för PS5-konsolen är uppdaterat/uppdaterad till den senaste versionen.

1. Om felet kvarstår försöker du med att ta bort spelet genom att gå till Inställningar > Lagring. Installera spel igen.
  1. Starta PS5-konsolen i Felsäkert läge och välj Rensa cache och bygg om databas > Bygg om databas.

Om problemet inträffar igen försöker du med att återställa PS5-konsolen.

När du återställer konsolen raderas alla data i konsolens lagringsutrymme.

1. Säkerhetskopiera data på PS5-konsolen.
  1. När du har säkerhetskopierat går du till Inställningar > System > Systemprogramvara > Återställningsalternativ > Återställ konsolen.

2. När du har återställt konsolen försöker du installera spelet igen.