Åtgärda 0x83200228

En uppdatering av PlayStation Portal™-fjärrspelaren misslyckades.

Det gick inte att uppdatera PS Portal. Kontrollera uppdateringsversionen.

1. Svep åt vänster längst upp till höger på PS Portal-skärmen för att visa snabbmenyn.
  2. Välj Inställningar > System > Systemprogramvara > Enhetsinformation och kontrollera uppdateringsversionen.

När du har hittat uppdateringsversionen kontaktar du PlayStation-supporten nedan.