Ghost of Tsushima Director's Cut på PC

Ta reda på mer om de olika utgåvorna av Ghost of Tsushima™ Director's Cut för PC, vilka språk som stöds i spelet och hur du får tillgång till förbeställningsbonusarna.

Lanseringsdatum för Ghost of Tsushima Director's Cut på PC

16 maj 2024, på PC.

Vilka är maskinvarukraven för Ghost of Tsushima Director's Cut på PC?

Minimikrav för prestanda

Förinställning

Väldigt låga

Snittprestanda

720p vid 30 bilder/s

Processor

Intel Core i3-7100

AMD Ryzen 3 1200

Grafik

NVIDIA GeForce GTX 960 4GB

AMD Radeon RX 5500 XT

RAM

8 GB

Lagring

75 GB HDD-utrymme (SSD rekommenderas)

Operativsystem

Windows 10 (64-bitars)

Förinställning

Medel

Snittprestanda

1080p vid 60 bilder/s

Processor

Intel Core i5-8600

AMD Ryzen 5 3600

Grafik

NVIDIA GeForce RTX 2060

AMD Radeon RX 5600 XT

RAM

16 GB

Lagring

75 GB SSD-utrymme

Operativsystem

Windows 10 (64-bitars)

Förinställning

Hög

Snittprestanda

1440p vid 60 bilder/s, 4K vid 30 bilder/s

Processor

Intel Core i5-11400

AMD Ryzen 5 5600

Grafik

NVIDIA GeForce RTX 3070

AMD Radeon RX 6800

RAM

16 GB

Lagring

75 GB SSD-utrymme

Operativsystem

Windows 10 (64-bitars)

Förinställning

Väldigt hög

Snittprestanda

4K vid 60 bilder/s

Processor

Intel Core i5-11400

AMD Ryzen 5 5600

Grafik

NVIDIA GeForce RTX 4080

AMD Radeon RX 7900 XT

RAM

16 GB

Lagring

75 GB SSD-utrymme

Operativsystem

Windows 10 (64-bitars)

Var kan jag hitta felsökningsinformation för Ghost of Tsushima Director's Cut för PC?

Du hittar Steam-supporten och Epic-supporten nedan eller så kan du kontakta PlayStation-supporten via länken längst ned på den här sidan:

Du kan även besöka Nixxes kunskapsbas för hjälpartiklar, vanliga frågor, patchinformation och information om kända problem.

Om du behöver mer hjälp kan du skicka in ett Nixxes-kundtjänstärende.

Vilka språk finns det stöd för i Ghost of Tsushima Director's Cut på PC?

Språk i spelet

Röst

Text

arabiska

x

Brasiliansk portugisiska

x

x

Kroatiska

x

Tjeckiska

x

Danska

x

nederländska

x

engelska

x

x

Finska

x

franska

x

x

tyska

x

x

Grekiska

x

Ungerska

x

italienska

x

x

japanska

x

x

koreanska

x

Latinamerikansk spanska

x

x

Norska

x

polska

x

x

Portugisiska

x

x

ryska

x

x

Förenklad kinesiska

x

Spanska

x

x

Svenska

x

Thai

x

Traditionell kinesiska

x

Turkiska

x

Kan Ghost of Tsushima Director's Cut för PC spelas online eller med flera spelare?

Ja. Legends (samarbetsläge för flera spelare) kan spelas på PC.

• PlayStation Network krävs för onlinespel för flera spelare och för att kunna använda PlayStation-överlägget.
  • Onlinespel för flera spelare är inte tillgängligt på Steam Deck.
  • Spel mellan PS4-konsoler, PS5-konsoler och PC stöds när du påbörjar en spelsession genom att bjuda in PSN-vänner. Funktionen är just nu i betastadiet.
    För att bjuda in PSN-vänner väljer du Starta legendläget på huvudmenyn och väljer Socialt. Då visas din vänlista. Välj en spelare från listan och välj Skicka inbjudan.

Finns det någon förbeställningsbonus?

Ja. Se guiden för Ghost of Tsushima Director's Cut på PC nedan om du vill veta mer.

Var hittar jag mina bonusföremål?

Förbeställningsbonus

1. Spela igenom den öppna prologen fram tills du har fri tillgång till den öppna världen. Det här händer efter att du lärt dig att kalla på din häst.
    Spelet visar ett meddelande för snabb upplåsning för varje föremål som du får.
  2. Välj New Game+-hästen i stallet precis innan du avslutar prologen. När du har valt den hästen fortsätter du i prologen och ett meddelande visas som anger att du har låst upp hästen.

Kontolänkningsbonus

1. Klicka på meddelandet för att länka ditt konto första gången du besöker huvudmenyn.
  2. Du kan också välja Anslut till PlayStation Network från huvudmenyn.
  3. Spela igenom den öppna prologen fram tills du har fri tillgång till den öppna världen. Det här händer efter att du lärt dig att kalla på din häst.
  4. Öppna kugghjulsmenyn för att se dina ytterligare föremål.

Vilka hjälpmedelsfunktioner finns i Ghost of Tsushima Director's Cut för PC?

Ghost of Tsushima Director's Cut för PC har stöd för flera hjälpmedelsfunktioner. Du kommer åt hjälpmedlen i spelets alternativmeny.

• Bakgrund till undertext
    Slå på eller av undertextbakgrund.
  • Namn i undertexter
    Undertexterna inkluderar namn på karaktärer.
  • Undertextfärg
    Visa undertextfärg med vald färg (vit/gul/blå/röd/grön).
  • Stor text
    Slå på eller av stor text.
  • Tydligare stridsindikatorer
    Förstorar storleken på visuella hjälpmedel för att parera/ducka.
  • Tydligare vind
    Ökar den vägledande vindens synlighet.
  • Minispelskontroller
    Med förenklade kontroller spelar tiden ingen roll i minispel. Dessutom tillåts mer överseende vid spel som kräver exakta kontroller.
  • Kortare knapptryck
    Vissa handlingar som kräver att man håller in knappar kan nu utföras med en enda knapptryckning.
  • Sikteshjälp
    Förbättra träffsäkerheten i attacker genom att automatiskt sikta på fiender i närheten.
  • Projektilindikator
    Visa en visuell indikator för att signalera kommande attacker från områden som inte syns på skärmen.
  • Mörka ljusbomber
    Ändrar färgen på ljusbombseffekterna till svart.