Få tillgång till din trophylista när du spelar PlayStation-spel på datorn

Läs om hur du bläddrar bland dina trophies när du spelar PlayStation-spel på datorn.

Visa din trophylista när du spelar PlayStation-spel på datorn

1. Tryck på Skift + F1 för att öppna PlayStation™-överlägget.
  2. Välj Trophies.
    En lista med alla trophygrupper som tillhör spelet visas.

Används samma trophies för olika plattformar?

Ja, trophystatus spåras baserat på vilket spel du spelar. Om det går att spela spelet både på datorn och konsolen uppdateras din trophystatus för båda plattformarna.