Anpassa ljudinställningarna för trådlösa PULSE Elite-headset

Läs om hur du ändrar ljudinställningarna och kontrollerar volymen och mikrofonen på trådlösa PULSE Elite™-headset.

Ändra ljudinställningarna för trådlösa PULSE Elite-headset

Du kan justera equalizern, medhörningsvolymen, 3D-ljudet och mycket mer för att få det trådlösa headsetet att låta som du vill. Du måste använda PlayStation®5-konsolen för att ändra ljudinställningarna för headsetet.

• Inställningarna för equalizer och medhörningsvolym lagras på headsetet när du har konfigurerat dem med hjälp av PS5®-konsolen. Om du ansluter headsetet till andra enheter behåller det samma inställningar.

Justera PlayStation Link-volymen på ditt trådlösa PULSE Elite-headset

Använd volymknappen på höger sida av headsetet för att höja eller sänka PlayStation Link™-volymen.

Med hjälp av den taktila punkten på volymknappens ”+”-sida kan du justera volymen utan att ta av headsetet.

Du kan även justera volymen på PS5-konsolen med hjälp av kontrollerna under Ljud i Kontrollcenter

• Volymknappen kontrollerar endast PS Link-ljudet från din konsol eller PC/Mac. När du ansluter headsetet till en Bluetooth-enhet måste du styra volymen från den. När du lyssnar på två ljudkällor samtidigt från både PS Link- och Bluetooth-enheter reglerar volymknappen bara PS Link-ljudet.

Använda mikrofonen på ditt trådlösa PULSE Elite-headset

Det trådlösa PULSE Elite-headsetet har en infällbar mikrofon på vänster sida.

1. Fäll ut mikrofonen för effektiv användning när du chattar med andra spelare.
  2. Fäll tillbaka mikrofonen för att skydda den när du förvarar ditt headset.

Du kan också trycka på ljud av-knappen på mikrofonen för att stänga av eller sätta på ljudet.

• När indikatorn för ljud av lyser är mikrofonen avstängd. Andra spelare kan inte höra dig.
  • När indikatorn för ljud av inte lyser är mikrofonen påslagen. Andra spelare kan höra dig.
  • Om du snabbt vill stänga av mikrofonerna på headsetet trycker du på knappen för att stänga av ljudet på din trådlösa DualSense®- eller DualSense Edge™-handkontroll.
  • Du kan ändra mikrofoninställningarna med hjälp av kontrollerna under Ljud i Kontrollcenter

Få tillgång till ljudkontrollerna för ditt trådlösa PULSE Elite-headset

Om du vill få tillgång till kontrollerna under Ljud i kontrollcentret trycker du snabbt tre gånger på PlayStation Link-knappen.