Konfigurera Backbone One PlayStation Edition på iPhone-telefoner

Läs om hur du konfigurerar Backbone One PlayStation® Edition för användning med Fjärrspel på iPhone®-telefoner och andra kompatibla appar.

Konfigurera Backbone One PlayStation Edition på din iPhone-telefon

1. Spänn ut din Backbone One PlayStation Edition.
  2. Sätt in Backbone One PlayStation Edition-anslutningen i Lightning-porten på din iPhone-telefon.
  3. Tryck in Backbone One PlayStation Edition-handtagen tills iPhone-telefonen sitter fast.

Installera adaptern till iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, 13 och 13 Pro Max

1. Spänn ut din Backbone One PlayStation Edition.
  2. Skjut på adaptern från mitten av bryggan.
  3. Tryck adaptern till det vänstra handtaget.

Vilka iPhone-modeller går det att ansluta Backbone One – PlayStation Edition till?

Det går att ansluta Backbone One PlayStation Edition till alla iOS-enheter med iOS 15 och senare. Nedan finns en lista med alla iPhone-telefoner som det går att köra iOS 15 och senare på.

iPhone 14 iPhone 11
iPhone 14 Plus

iPhone SE
(första generationen)

iPhone 14 Pro

iPhone SE
(andra generationen)

iPhone 14 Pro Max iPhone XS
iPhone 13 iPhone XS Max
iPhone 13 mini iPhone XR
iPhone 13 Pro* iPhone X
iPhone 13 Pro Max* iPhone 8
iPhone 12 Pro iPhone 8 Plus
iPhone 12 Pro Max iPhone 7
iPhone 12 mini iPhone 7 Plus
iPhone 12 iPhone 6s
iPhone 11 Pro iPhone 6s Plus

iPhone 11 Pro Max

Använda menyn Skapa med Backbone One PlayStation Edition

Om du vill använda menyn Skapa trycker du på alternativknappen på din Backbone One PlayStation® Edition-handkontroll när du använder Fjärrspel.

• Menyn Skapa är endast tillgänglig när du använder Fjärrspel.

Vilka appar är kompatibla med Backbone One PlayStation Edition?

Backbone One PlayStation Edition för iPhone är kompatibel med populära spel som Call of Duty®: Mobile, Minecraft och de flesta Apple Arcade®-spel.

Dessutom är Backbone One PlayStation Edition kompatibel med fjärrspel.

Support för Backbone One

Om du vill visa supportinformation går du till webbplatsen för Backbone One nedan.

Vanliga frågor

Måste jag använda Backbone One-appen?
Du måste inte använda appen Backbone One+ för att kunna använda Backbone One PlayStation Edition som handkontroll.

Måste jag ladda Backbone One PlayStation Edition?
Nej, det finns inget batteri i Backbone One PlayStation Edition. Backbone One PlayStation Edition drar minimalt med ström från iPhone-telefonen för att fungera. Det finns en Lightning-förbikopplingsport på Backbone One PlayStation Edition så att du kan ladda din telefon medan du spelar.

Kan jag använda Bluetooth när jag använder Backbone One PlayStation Edition?
Ja, du kan använda Bluetooth-funktionerna på din Apple-enhet när den sitter i din Backbone One PlayStation Edition.