Så konfigurerar du PS VR2-inställningarna på PC

Ta reda på hur du konfigurerar inställningar för PlayStation®VR2 på din Windows®-dator samt uppdaterar programvara och fast programvara.

Så konfigurerar du inställningarna för PS VR2 på SteamVR

1. Tryck på PS-knappen på PlayStation VR2 Sense™-handkontrollen för att öppna SteamVR™-instrumentpanelen.
  2. Gör något av följande.
  • Välj ikonen PS VR2.
    På så sätt kan du justera skärmens ljusstyrka och handkontrollens vibrationsintensitet.
  • Välj inställningsikonen.
    På så sätt kan du ändra återgivningsupplösning och rörelseutjämning med mera. Du kan också ändra bindningarna för PS VR2 Sense-handkontroller och därmed ändra funktionerna för knapparna och spakarna på dina handkontroller. Vissa VR-spel kräver att du ändrar handkontrollens bindning. Se därför till att ändra handkontrollbindningarna när du startar spelet eller från dessa inställningar.

Så uppdaterar du PlayStation VR2-appen

Med  standardinställningarna i Steam™-appen kan PlayStation VR2-appen uppdateras automatiskt. Om du behöver uppdatera appen manuellt går du till sidan för PlayStation®VR2-appen i Steam™-butiken och uppdaterar appen.

Så uppdaterar du den fasta programvaran för PS VR2-headset och -handkontroller på PC

1. Öppna PlayStation®VR2-appen på din Windows®-dator.
  2. På appskärmen på datorn väljer du Uppdatera under den enhet som behöver uppdateras.
    När uppdateringen är klar är enheten märkt med Uppdaterad.
  3. Starta om SteamVR™.