Felsöka PS VR2

Hitta felsökningssteg för PlayStation®VR2 och PlayStation VR2 Sense™-handkontroller.

Återställa PS VR2 Sense-handkontrollen

1. Stäng av PlayStation®5-konsolen.
  2. Leta upp den lilla återställningsknappen på baksidan av handkontrollen.
  3. Tryck på återställningsknappen med en nål eller liknande (ingår inte).
  4. Anslut handkontrollen till din PS5™-konsol med hjälp av den USB-kabel som medföljde den och tryck sedan på PS-knappen.

Ändra position för skärmen i filmläget

Tryck och håll ned alternativknappen på PS VR2 Sense-handkontrollen för att ändra position för skärmen.

H) Alternativknapp