Överföra data mellan två PS4-system

Läs om hur du använder en fast eller trådlös anslutning för att överföra data mellan två PlayStation®4-system.

Innan du börjar:

• När du överför data från ett PS4-system till ett annat raderas alla data från det PS4-system du överför data till. PS4-systemet du överför data från påverkas inte.
  • Den senaste systemprogramvaran måste vara installerad på båda PS4-systemen.

Data som går att migrera

• Alla befintliga användare och inställningar på systemet.
  • Spel och sparade data.
  • Skärmbilder och videoklipp som är lagrade på systemet.
Data som inte går att migrera
  • Sparade data för användare som aldrig har loggat in på PlayStation Network.
  • Trophy-information som inte är synkroniserad med PlayStation Network.
  • Alla lösenordsdata, till exempel PSN-, Netflix- eller Amazon-lösenord. Du måste ange dem igen på det nya PS4-systemet när du loggar in.

Överföra PS4-data

Du måste använda en nätverkskabel när du överför data i ett trådlöst nätverk.

1. Anslut PS4-systemet du vill överföra data från till ditt trådlösa nätverk och logga in på ditt PSN-konto.

2. Anslut PS4-systemen till varandra med hjälp av en nätverkskabel.

3. Anslut PS4-systemet du vill överföra data till med din tv. Anslut till samma trådlösa nätverk som det andra PS4-systemet och logga in på samma PSN-konto.

4. Om det är första gången du använder systemet visas alternativet Överför data från ett annat PS4-system när du har loggat in på ditt konto.

5. Om det inte är första gången du använder systemet går du till Inställningar > System > Överför data från ett annat PS4-system och följer instruktionerna som visas på skärmen.

Stäng inte av PS4-systemen när du överför data. Om du gör det kan systemet skadas.

1. Anslut det PS4-system du vill överför data från till routern med hjälp av en nätverkskabel och logga in på ditt PSN-konto.

2. Anslut PS4-systemet du vill överföra data till med din tv. Anslut det till samma router som det andra PS4-systemet med hjälp av en nätverkskabel och logga in på samma PSN-konto.

3. Om det är första gången du använder systemet visas alternativet Överför data från ett annat PS4-system när du har loggat in på ditt konto.

4. Om det inte är första gången du använder systemet går du till Inställningar > System > Överför data från ett annat PS4-system och följer instruktionerna som visas på skärmen.

Stäng inte av PS4-systemen när du överför data. Om du gör det kan systemet skadas.

Anslutningen fungerar inte eller avbryts

• Kontrollera statusen för PlayStation Network.

Om det är problem med PlayStation Network eller om underhåll utförs väntar du ett tag och försöker igen.

• Starta om internetanslutningen.

Stäng av strömmen till modemet eller routern och starta om. Om du använder en trådlös anslutning kan du försöka att istället använda en fast anslutning.

• Radera data.

Om dataöverföringen avbryts kan du försöka med att radera så mycket onödiga data och så många onödiga program som möjligt. Om du minskar mängden data som ska överföras bör det förbättra dataöverföringen.