Support för PlayStation®Vita

PlayStation®Vita

PlayStation-support

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välj en kategori nedan:

Tillbaka till kategorier

Programvaruuppdatering

Uppdatering av PlayStation Vita-systemprogramvaran

Använd Wi-Fi-funktionen på PS Vita-systemet och uppdatera systemet via internet.

Om du vill göra en uppdatering via Wi-Fi väljer du Inställningar > Start > Systemuppdatering > Uppdatera via Wi-Fi på en plats där det finns en åtkomstpunkt du kan använda. PS Vita-systemet kontrollerar automatiskt via internet om du har den senaste versionen av systemprogramvaran. Om det finns en uppdateringsfil med en nyare version hämtas den till systemet. Slutför uppdateringen genom att följa instruktionerna på skärmen.

Du kan inte genomföra en uppdatering med hjälp av dataöverföring över ett mobilt nätverk (3G).

Du bör alltid uppdatera PS Vita-systemet till den senaste versionen av systemprogramvaran. Genom att uppdatera får du tillgång till ytterligare funktioner, bättre användbarhet och bättre säkerhet.

Tillbaka till kategorier

Manualer

Manualer och användarhandbok för PlayStation Vita-systemet

Hitta manualen för din konsol eller enhet.

Visa användarhandboken online för PS Vita-system.

Hitta garantiinformation för dina konsoler och enheter.