Konfigurera Apple Music på PS5-konsoler

Så här konfigurerar du Apple Music på PS5-konsoler

Ta reda på hur du konfigurerar Apple Music på PlayStation®5-konsoler och hur du tar bort kopplingen till ditt Apple Music-konto från PlayStation™Network.

Så här laddar du ned appen Apple Music på PS5™-konsoler

1. Välj Alla appar på Hem för media.
  2. Välj Apple Music > Ladda ned
  3. Starta appen Apple Music.
  4. Välj Registrera dig eller Logga in och ange dina uppgifter.
  5. Följ instruktionerna för att länka dina konton.

Vilka PlayStation-konsoler är kompatibla med Apple Music?

• PS5-konsoler

Kan jag lyssna på Apple Music när jag spelar spel på PS5-konsoler?

Du kan lyssna på musik när du spelar kompatibla PS5- och PS4-spel på en PS5-konsol.

I vilka länder/regioner kan du använda Apple Music på PS5-konsoler?

Vilka artister och låtar som är tillgängliga beror på var du befinner dig.

ArgentinaHondurasPeru
AustralienHongkongPolen
ÖsterrikeUngernPortugal
BahrainIslandQatar
BelgienIndienRumänien
BoliviaIndonesienRyssland
BrasilienIrlandSaudiarabien
BulgarienIsraelSingapore
KanadaItalienSlovakien
ChileJapanSlovenien
KinaKuwaitSydafrika
ColombiaLibanonSydkorea
Costa RicaLuxemburgSpanien
KroatienMalaysiaSverige
CypernMaltaSchweiz
TjeckienMexikoTaiwan
DanmarkNederländernaThailand
EcuadorNya ZeelandTurkiet
El SalvadorNicaraguaUkraina
FinlandNorgeFörenade Arabemiraten
FrankrikeOmanStorbritannien
TysklandPanamaUSA
GreklandParaguayUruguay
Guatemala

Hur tar jag bort kopplingen mellan Apple Music och PlayStation Network?

Öppna appen Apple Music och välj ditt konto längst uppe till höger på skärmen. Välj Logga ut. Ditt Apple Music-konto är inte längre länkat till PlayStation Network.