Använda appen Sony Pictures Core

Läs om hur du använder appen Sony Pictures Core till att titta på videoinnehåll på PlayStation®5- och PlayStation®4-konsoler.

Ladda ned strömningsappen

Du kan använda appen Sony Pictures Core för att titta på filmer och tv-program från Sony Pictures Entertainment på PlayStation®4- och PlayStation®5-konsoler. Ladda ned appen för att komma igång.

Logga in på Sony Pictures Core på din PS5-konsol.

1. Välj TV och video från Hem för media och välj appen Sony Pictures Core.
  2. Logga in med e-postadressen för ditt inloggnings-ID eller registrera dig.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.
  1. Gå till TV och video i innehållsområdet på din hemskärm och välj appen Sony Pictures Core.
    Du måste vara inloggad på PlayStation Network för att få åtkomst till TV och video
  2. Ange e-postadressen för ditt inloggnings-ID.
  3. Skanna QR-koden för att logga in.

Köpa i appen Sony Pictures Core på PS5-konsoler

1. Välj TV och video från Hem för media.
  2. Välj Sony Pictures Core
  3. Välj det innehåll du vill titta på och välj Lägg till i bibliotek för att köpa eller hyra det.
  4. Om du vill visa köpt innehåll går du till Mitt bibliotek.
  1. Välj TV och video i innehållsområdet och välj appen Sony Pictures Core.

2. Välj det innehåll du vill titta på och välj Lägg till i bibliotek för att köpa eller hyra det.

3. Om du vill visa köpt innehåll går du till Mitt bibliotek.

Titta på innehåll i appen Sony Pictures Core

1. Öppna appen Sony Pictures Core på konsolen.
  2. Gå till det innehåll du vill titta på från hemskärmen eller använd sökalternativet.
  • Du kan köpa och hyra videoinnehåll.
  • PlayStation Plus Premium-abonnenter har tillgång till biblioteket ”Ingår i PlayStation Plus”.
  • Du måste ha internetåtkomst för att kunna titta på videoinnehåll.

Var är appen Sony Pictures Core tillgänglig?

Appen Sony Pictures Core på PlayStation är tillgänglig i de länder/regioner som är angivna nedan. Innehållet kan vara olika för olika länder/regioner.

Andorra Luxemburg
Australien Mexiko
Österrike Nederländerna
Belgien Nya Zeeland
Kanada Norge
Danmark Polen
Finland Portugal
Frankrike Spanien
Tyskland Sverige
Gibraltar Schweiz
Irland Storbritannien
Italien USA
Japan

Appen Sony Pictures Core har stöd för ljud och undertext för följande språk.

Land/region

Språk

Australien

Engelska

Österrike

Tyska

Belgien

Nederländska

Belgien

Franska

Brasilien

Portugisiska (Brasilien)

Kanada

Engelska

Kanada

Franska (Kanada)

Kroatien

Engelska

Tjeckien

Tjeckiska

Danmark

Danska

Finland

Finska

Frankrike

Franska

Tyskland

Tyska

Ungern

Ungerska

Indien

Engelska

Irland

Engelska

Italien

Italienska

Japan

Japanska

Luxemburg

Franska

Luxemburg

Tyska

Luxemburg

Nederländska

Malaysia

Engelska

Mexiko

Latinamerikansk spanska

Nederländerna

Nederländska

Nya Zeeland

Engelska

Norge

Norska

Polen

Polska

Portugal

Portugisiska (Portugal)

Singapore

Kinesiska (förenklad)

Sydkorea

Koreanska

Spanien

Spanska (kastiliansk)

Andorra

Spanska (kastiliansk)

Sverige

Svenska

Schweiz

Franska

Schweiz

Tyska

Schweiz

Italienska

Storbritannien

Engelska

Gibraltar

Engelska

USA

Engelska

Vilka har tillgång till appen?
Appen är tillgänglig för PlayStation Plus- och icke-PlayStation Plus-abonnenter som är äldre än 18 år.

Finns det några gränser för att visa innehåll?
Du kan titta på köpt innehåll flera gånger.
Du kan titta på hyrt innehåll flera gånger under 48 timmar efter början på hyresperioden.

Finns det några strömningsgränser för konton?
Du kan ha upp till fyra strömningar/visningar samtidigt per konto.

Vad är strömningshastigheten?
Bildkvaliteten justeras baserat på din internetanslutningshastighet och den enhet du använder. Den högsta kvaliteten är strömning med 24 Mbit/s.

Felsöka problem med appen Sony Pictures Core

Du måste ha en internetanslutning för att kunna strömma till PS5- och PS4-konsoler. Om du har problem med att titta på innehåll kontrollerar du att konsolen har en tillförlitlig internetanslutning.

Om du fortfarande har problem med appen Sony Pictures Core försöker du med följande:

• Installera den senaste tillgängliga versionen av appen Sony Pictures Core.
  • Kontrollera att du är inloggad på rätt konto.