Een verzoek om toegang tot je gegevens indienen

Ontdek hoe je een kopie kunt aanvragen en downloaden van de belangrijke persoonlijke informatie die SIE over jou verwerkt.

Een verzoek indienen

1. Meld je aan bij Accountbeheer
  2. Selecteer Privacy-instellingen in de zijbalk.
  3. Selecteer Verzoeken om toegang tot gegevens > Gegevens aanvragen.
    Er verschijnt een bevestiging van het verzoek om toegang tot je gegevens op je scherm. Selecteer OK.
  4. Log in op het e-mailaccount dat je als aanmeldings-ID gebruikt.
    In onze eerste e-mail bevestigen we de toegang tot gegevens en in de tweede e-mail melden we dat je je persoonlijke informatie kunt downloaden.
    Het kan tot zeven dagen duren voordat je de tweede e-mail ontvangt.
  5. In de tweede e-mail klik je op de link en log je opnieuw in op je PlayStation™Network-account als je daarom wordt gevraagd.
    Er wordt automatisch een Excel-bestand gedownload. Sla dit bestand op en open het om je persoonlijke gegevens te bekijken.

Let op:

• Je kunt de gegevens gedurende zeven dagen na ontvangst van de tweede e-mail downloaden.
  • Je kunt de status van je verzoek bekijken door de stappen 1-3 hierboven uit te voeren.

Ondervind je problemen?

Als het niet lukt om het Excel-bestand te downloaden of de bovenstaande stappen te voltooien, neem dan contact met ons op via de link onderaan deze pagina.