Ouderlijk toezicht compatibel met PlayStation-games voor pc

Ontdek welk ouderlijk toezicht je kunt inschakelen tijdens het spelen van PlayStation-games voor pc.

Wat is een PlayStation-game voor pc?

Een PlayStation-game voor pc is een veelgeprezen titel van PlayStation Studios en is verkrijgbaar op pc via Steam® of de Epic Games® Store.

Alleen bepaalde functies van PlayStation Network kunnen worden gebruikt om een PlayStation-game voor pc te spelen.

Welk ouderlijk toezicht kan ik toepassen op PlayStation-games voor pc?

Enig ouderlijk toezicht dat je online of op je systeem instelt, wordt ook toegepast op PlayStation-games voor pc*:

• Communicatie en door de gebruiker gegenereerde content
  • Bepaalde privacy-instellingen
    • Wie de games en trofeeën van je kind kan zien
    • Wie kan de onlinestatus van je kind en wat hij of zij momenteel speelt zien
    • Wie kan vragen om vrienden met je kind te worden
    • Wie kan met je kind communiceren via party's, games en berichten

*Niet alle PlayStation-games voor pc ondersteunen ouderlijk toezicht dat via PlayStation is ingesteld.

De volgende instellingen voor ouderlijk toezicht zijn niet van toepassing op PlayStation-games voor pc:

• Speeltijd
  • Surfen op het internet
  • Leeftijdsniveau voor PS5-games
  • Leeftijdsfiltering voor onlinecontent
  • Leeftijdsniveau voor PS4- en PS3-games
  • Maandelijkse bestedingslimiet
  • Leeftijdsniveau voor Blu-ray Disc- en DVD-Video's
  • Toegestane games - Gameplay
  • Gebruik van PlayStation VR
  • Toegestane games - Communicatie
  • Bepaalde privacy-instellingen
    • De gepersonaliseerde content van je kind
    • Gegevens die je kind verstrekt
    • Wie de activiteiten van je kind kan zien
    • Wie je kind kan volgen
    • Wie de volgers van je kind kan zien
    • Wie kan zien welke spelers je kind volgt
    • Wie je kind een verzoek kan sturen om te bekijken
    • Je kind toestaan crossplay-uitnodigingen te ontvangen

Aangezien bepaalde instellingen voor ouderlijk toezicht niet van toepassing zijn op PlayStation-games voor pc, is het goed om eerst de instellingen voor ouderlijk toezicht te controleren die rechtstreeks beschikbaar zijn op je pc.

Hoe kan ik de pc-games van mijn kind nog verder beheren?

Je kunt ouderlijk toezicht instellen op het platform dat je hebt gebruikt om de game te downloaden en er toegang tot te krijgen:

Steam
Meer informatie over de Steam-familieweergave.

Epic Games

Meer informatie over de veiligheid en beveiliging van Epic Games.

Microsoft
Meer informatie over de veiligheidshulpmiddelen die je in Windows kunt gebruiken.