Een bestelling via direct.playstation.com retourneren

Een bestelling op direct.playstation.com retourneren of vervangen

Ontdek hoe en wanneer je je bestelling op direct.playstation.com kunt retourneren.

Het retourneren of vervangen van een bestelling op direct.playstation.com regelen

Alle geretourneerde producten moeten samen met de originele verpakking worden teruggestuurd inclusief alle handleidingen, kabels en accessoires. Zie voor meer informatie het terugbetalingsbeleid voor retourneringen

Je kunt een retournering of een vervangende bestelling starten via Bestelling zoeken of Mijn bestellingen.

Een retournering starten via Bestelling zoeken

1. Ga naar Bestelling zoeken en voer je bestelnummer, e-mailadres en telefoonnummer voor facturering in.
  2. Zoek de betreffende bestelling en selecteer Retourneren
  3. Selecteer de items die je wilt retourneren, het type retournering (terugbetaling of vervanging) en de reden voor de retournering.
  4. Selecteer Retournering bevestigen
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het retouretiket te printen.

De vervangingsoptie is niet beschikbaar als het product niet op voorraad is.

Een retournering starten via Mijn bestellingen

1. Ga naar direct.playstation.com en meld je aan.
  2. Beweeg de muis over de smiley in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op Mijn bestellingen
  3. Zoek de betreffende bestelling en selecteer Retourneren
  4. Selecteer de items die je wilt retourneren, het type retournering (terugbetaling of vervanging) en de reden voor de retournering.
  5. Selecteer Retournering bevestigen
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om het retouretiket te printen.

De vervangingsoptie is niet beschikbaar als het product niet op voorraad is.

Hoe lang duurt een retournering?

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, verwerken we deze binnen 5-7 werkdagen. Als je je bestelling hebt geretourneerd voor vervanging, ontvang je een bevestigingsmail zodra de bestelling is verzonden. Na verzending wordt je artikel binnen één tot twee werkdagen geleverd.

Een retourzending of vervanging volgen

1. Ga naar Bestelling zoeken.
  2. Voer je bestelgegevens in.
  3. Selecteer je bestelling en selecteer Retour volgen.
  • Was je aangemeld toen je de bestelling plaatste? Dan kun je de retourstatus ook bekijken via Mijn bestellingen.

Een retouretiket afdrukken

1. Ga naar Bestelling zoeken en voer je bestelgegevens in.
  2. Zoek de bestelling op waarvoor je de retournering hebt gemaakt en klik op Retouretiket afdrukken.
  • Was je aangemeld bij de website toen je de bestelling plaatste? Dan kun je de retourstatus ook bekijken via Mijn bestellingen.
  • Als je problemen hebt met het bekijken van het retouretiket, leeg dan de cache van je browser, laad direct.playstation.com opnieuw en probeer het nog eens.