80710016

Verbindingsfout.

1. Schakel de proxyserver uit als je via een proxyserver verbinding maakt met het internet.
  2. Controleer de netwerkverbinding op een ander draadloos apparaat. Als andere apparaten ook verbindingsproblemen ondervinden, is er misschien een probleem met je netwerk. Neem contact op met je internetprovider voor meer informatie.
  3. Zorg ervoor dat alle netwerkapparaten draadloos protocol 802.11b of 802.11g ondersteunen.
  4. Als je draadloze netwerk is beveiligd met een WEP- of WPA-wachtwoord, controleer je of dit wachtwoord correct is ingevoerd.
  5. De mediaserververbinding kan de internetverbinding van het PS3-systeem belemmeren. Schakel deze uit door naar het XMB-menu te gaan en  Instellingen  > Netwerkinstellingen > Mediaserververbinding  > Uitschakelen  te kiezen voordat je verbinding probeert te maken met PSN.
  6. Controleer of alle firmware van de netwerkapparatuur en alle drivers werken en up-to-date zijn. Op de website van de fabrikant vind je instructies over het updaten van je routerinstellingen.