CE-33991-5

Kan geen verbinding maken met het netwerk

Probeer het volgende:

1. PlayStation™Network (PSN) is mogelijk tijdelijk niet beschikbaar: Ga naar de PSN-statuspagina om te controleren of er problemen zijn met de service.
  2. Neem contact op met de uitgever van het spel om te zien of er serverproblemen zijn.
  3. Als beide services actief zijn, kun je een internetverbindingstest uitvoeren via Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen om te bevestigen dat je verbinding kunt maken met internet.
  4. update de firmware van je router. Neem contact op met de fabrikant van je router of internetserviceprovider voor hulp als dat nodig is.
  5. Zet andere apparaten die verbonden zijn met je netwerk uit.
  6. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je het later opnieuw proberen. Mogelijk heeft de server te kampen met veel verkeer.