De foutcode CE-34878-0 oplossen

Er is een fout opgetreden in de game/applicatie.

1. Zorg ervoor dat de systeemsoftware van je PlayStation®4-systeem en de game/applicatie beide zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie.
  1. Start je PS4®-systeem opnieuw op.

2. Als er een PlayStation®Camera is aangesloten, koppel je deze los. Start het systeem opnieuw op, ga naar Instellingen > Inloginstellingen en schakel Gezichtsherkenning inschakelen uit.

3. Als je de harde schijf (HDD) van je systeem hebt vervangen, plaats je de oorspronkelijke HDD terug.

Als dit probleem zich blijft voordoen, probeer dan je PS4-systeem te initialiseren.

Let op: bij het initialiseren van je systeem worden alle gegevens in de systeemopslag gewist.

1. Maak een back-up van de data op je PS4-systeem.

1. Ga nadat je de back-up hebt gemaakt naar Instellingen > Initialisatie > PS4 initialiseren en volg de instructies op het scherm.

Als het probleem zich blijft voordoen met meerdere games/applicaties of meteen na het starten van een game/applicatie, ga je naar PlayStation Reparaties.