CE-36244-9

De download is opgeschort. De gedownloade content is waarschijnlijk beschadigd.

1. Start het PlayStation 4-systeem opnieuw op. Start daarna  de download opnieuw
  2. Je kunt downloads opnieuw starten via het gamepictogram op het beginscherm of via Meldingen  > Downloads
  3. Als de fout opnieuw optreedt, controleer je je lokale netwerkinstellingen.
    1. Stel een statisch IP-adres in of probeer de DNS-server te wijzigen.
    2. Probeer een ander netwerk, indien beschikbaar.
    3. De verbinding is mogelijk tijdelijk bezet. Probeer het later opnieuw.
  4. Als het probleem aanhoudt en je de oorspronkelijke HDD al eens hebt geüpgraded, ga je terug naar de oorspronkelijke HDD en installeer je de systeemsoftware opnieuw.
    Als je de oorspronkelijke HDD gebruikt, probeer je het systeem te initialiseren via Instellingen  > Initialisatie  > PlayStation 4 initialiseren  > Snel

Probeer na de initialisatie van het systeem de content opnieuw te downloaden uit de Bibliotheek