CE-38702-0

Er kan geen informatie van de server worden opgehaald. Je hebt misschien last van problemen met je netwerk- of internetverbinding.

1. Start de router opnieuw.
  2. Start de PS4 opnieuw op.
  3. Neem contact op met je internetprovider om de status van je internetverbinding te controleren.
  4. Start de router opnieuw op en selecteer Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen op je PlayStation 4 om de router opnieuw aan te sluiten. Raadpleeg voor meer informatie de bij de router geleverde instructies.
  5. Werk de firmware van je router bij naar de nieuwste versie. Raadpleeg voor meer informatie de bij de router geleverde instructies.
  6. Selecteer Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer vervolgens de status van je internetverbinding.
  7. PlayStation™Network kampt mogelijk tijdelijk met veel netwerkverkeer. Controleer de status op playstation.com en probeer het later opnieuw.
  8. Mogelijk kun je geen verbinding met het netwerk maken door een firewall of andere veiligheidsmaatregelen. Zorg ervoor dat je netwerkapparaten de volgende poortnummers niet blokkeren:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  9. Als je geen verbinding kunt maken met een service buiten PlayStation™Network, controleer dan de status van die service.