De foutcode NP-31739-3 oplossen

Het nieuwste updatebestand wordt nog gedownload. Je moet dit updatebestand installeren om gebruik te kunnen maken van de functie.

1. Wacht tot het downloaden is voltooid. Je kunt de voortgang volgen via Meldingen > Downloaden
  2. Sluit de applicatie om het updatebestand te installeren.

Tips voor het updaten van je applicaties:
  • Je kunt applicatie-updates automatisch laten downloaden als je een PlayStation®Plus-abonnement hebt en de volgende twee instellingen inschakelt.
    1. Instellingen > Instellingen voor energiebesparing aanpassen > Functies instellen die beschikbaar zijn in de rustmodus > Verbinding met internet behouden
    2. Instellingen > Systeem > Automatisch downloaden en uploaden > Opgeslagen data en updatebestand
  • Je kunt ook handmatig controleren of er een updatebestand beschikbaar is en dit downloaden.
    1. Selecteer vanuit het beginscherm het pictogram van de applicatie.
    2. Druk op de OPTIONS-toets op de controller en selecteer Controleren op update