0x83200113 oplossen

Je PlayStation Portal™ Remote Player kan geen verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk.

Er is mogelijk een probleem met de instellingen van Wi-Fi/Wi-Fi-toegangspunten.

• Controleer of Wi-Fi beschikbaar is op andere apparaten. Neem contact op met je internetprovider als je problemen ondervindt met je Wi-Fi.
  • Controleer de Wi-Fi-instellingen/het Wi-Fi-toegangspunt.
  1. Veeg vanaf de rechterbovenhoek van het PS Portal-scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
  2. Selecteer Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen en controleer de Wi-Fi-instellingen opnieuw.

- Als dit probleem zich herhaaldelijk blijft voordoen, probeer dan een ander Wi-Fi-netwerk te gebruiken.