0x83200228 oplossen

Een update voor je  PlayStation Portal™ Remote Player is mislukt.

Het bijwerken van de PS Portal is mislukt. Controleer de updateversie.

1. Veeg vanaf de rechterbovenhoek van het PS Portal-scherm naar links om het snelmenu weer te geven.
  2. Selecteer Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Apparaatinformatie en controleer de updateversie.

Neem contact op met PlayStation-ondersteuning als je de updateversie hebt gevonden.