Toegang tot je trofeeënlijst tijdens het spelen van een PlayStation-game op je pc

Ontdek hoe je door trofeeën kunt bladeren tijdens het spelen van een PlayStation-game op je pc.

Je trofeeënlijst bekijken tijdens het spelen van een PlayStation-game op je pc

1. Druk op Shift + F1 om de PlayStation™-overlay te openen.
  2. Selecteer Trofeeën.
    Er verschijnt een lijst met alle trofeegroepen die bij de game horen.

Zijn trofeeën cross-platform?

Ja, de voortgang op het gebied van trofeeën wordt bijgehouden op basis van de game die je speelt. Als de game op pc en systemen kan worden gespeeld, is je voortgang op het gebied van trofeeën geldig op beide platforms.