De instellingen van de Access-controller wijzigen

Ontdek hoe je aanpassingen tussen Access™-controllers omwisselt, de helderheid van de controllerindicators aanpast en meer.

De instellingen van de Access-controller wijzigen

De belangrijkste instellingen voor het gebruik van je Access-controller worden geconfigureerd zodra je de initiële installatie hebt voltooid.

1. Ga naar het beginscherm en selecteer Instellingen > Accessoires.
  2. Selecteer Access-controller.
  3. Selecteer een van de volgende instellingen om deze aan te passen.

Profielbibliotheek

Je kunt je opgeslagen profielen hier bekijken. Je kunt een profiel bewerken of een nieuw profiel maken.

Controllers omwisselen

Als je twee Access-controllers gebruikt, kun je de toegewezen profielen en controllernamen omwisselen.

Toggle-status toets weergeven

Als je dit inschakelt, zie je op het scherm aan welke toetsen de toggle-modus is toegewezen en welke continu moeten worden ingedrukt. Selecteer welke toetsen de toggle-modus moeten hebben op het scherm Toetstoewijzingen.

Helderheid van de controllerindicators

Pas de helderheid van de controllerindicators aan op je Access-controller.

Controllernaam bewerken

Je kunt je Access-controller een naam geven of de naam van een controller wijzigen.

Je controller opnieuw instellen

Wanneer je je Access-controller opnieuw instelt, worden alle profielen verwijderd die zijn toegewezen aan controllerslots. Je opgeslagen profielen blijven wel op je PlayStation®5-console staan.