De PlayStation®4-mediaspeler gebruiken

De PS4 Mediaspeler instellen

Je moet de Mediaspeler uit de PlayStation™Store downloaden voordat je content kunt afspelen en je foto's kan bekijken. Selecteer Mediaspeler in het contentgebied of Bibliotheek en selecteer vervolgens  Downloaden in het scherm dat wordt weergegeven.

Content afspelen met PS4 Mediaspeler

1. Selecteer Mediaspeler in het contentgebied.

Aangesloten USB-opslagapparaten of mediaservers die zich in hetzelfde netwerk bevinden als je systeem, worden gedetecteerd en automatisch weergegeven.

1. Selecteer het USB-opslagapparaat of de mediaserver.

2. Selecteer de content die je wilt afspelen.

Om bestanden weer te geven of af te spelen vanaf een extern opslagapparaat zoals een USB-stick of externe harde schijf, moeten video- en fotobestanden in een map op je opslagapparaat zijn opgeslagen. Muziekbestanden moeten opgeslagen worden in een map genaamd 'MUZIEK'.

Speel muziek op de achtergrond af met PS4 Mediaspeler

Beginnen met muziek afspelen met de Mediaspeler. Druk op de PS-toets om naar het beginscherm terug te keren. Je kunt vervolgens een game of andere toepassing starten terwijl je naar muziek op de achtergrond blijft luisteren.

Als je het afspelen wil onderbreken, pas je het volume aan of wijzig je andere instellingen door de PS-toets ingedrukt te houden en Mediaspeler te selecteren in het snelmenu.

Ouderlijk toezicht voor PS4 Mediaspeler

Familiemanagers kunnen het niveau van ouderlijk toezicht op hun PlayStation-systeem instellen om de toegang tot bepaalde content te beperken.

Ondertiteling inschakelen op PS4

1. Ga naar  Instellingen > Toegankelijkheid> Ondertiteling en selecteer Ondertiteling weergeven.

2. Start de Mediaspeler opnieuw op, start een video en druk op OPTIONS-toets om Ondertiteling te activeren.

Beperkingen van PS4-mediaspeler

• Sommige talen worden niet ondersteund in Mediaspeler.

• Raadpleeg de instructies die bij het apparaat zijn geleverd voor informatie over de verbinding met de mediaserver.