Compatibiliteit van PS Portal

Ontdek met welk systeem je PlayStation Portal™ remote player verbinding kan maken en welke audioapparaten je kunt gebruiken.

Welk systeem is compatibel met PS Portal?

• De PS Portal kan verbinding maken met PlayStation®5-systemen voor Remote Play.
  • PS Portal is niet compatibel met PlayStation®4-systemen.

Welke audioapparatuur met kabel is compatibel met PS Portal?

Je kunt bedrade headsets of oordopjes gebruiken die compatibel zijn met een 3,5 mm audio-ingangsaansluiting.

Sluit deze aan op de headset-aansluiting aan de onderkant van je PS Portal.

Welke draadloze audioapparaten zijn compatibel met PS Portal?

Je kunt elk audioapparaat gebruiken met PlayStation Link™, zoals de PULSE Explore™ draadloze oordopjes en de PULSE Elite™ draadloze headset.

Met PlayStation Link kan de audio van je draadloze audioapparaat snel schakelen tussen je PS Portal, PS5®-systeem en Windows-pc of Mac.

Kan ik media-apps afspelen op PS Portal?

Apps die je vindt onder het tabblad Media op je PS5-systeem worden niet ondersteund wanneer je Remote Play gebruikt.

Welke toegankelijkheidsinstellingen op PS5-systemen zijn compatibel met PS Portal?

Op PS Portal hebben de toegankelijkheidsfuncties die op je PS5-systeem zijn ingeschakeld alleen invloed op de beelden en besturingen die worden gestreamd via Remote Play. Ze hebben geen invloed op de gebruikersinterface op je PS Portal.

Indien ingeschakeld op je PS5-systeem, zijn de volgende toegankelijkheidsinstellingen beschikbaar tijdens het gebruik van Remote Play op je PS-portal:

• Tekstgrootte
  • Vette tekst
  • Hoog contrast
  • Vinkje weergeven bij ingeschakelde instellingen
  • Snelheid van automatisch scrollen
  • Beweging verminderen
  • Schermlezer
  • Chattranscriptie
  • Haptische feedback tijdens systeemnavigatie

Bepaalde toegankelijkheidsfuncties die op je PS5-systeem zijn ingeschakeld, zijn niet te zien in de afbeeldingen of besturingen die via Remote Play naar je PS-portal worden gestreamd:

• Zoomen
  • Kleuren omdraaien
  • Kleurcorrectie
  • Aangepaste toetstoewijzingen

Alle toegankelijkheidsfuncties die op je PS5-systeem zijn ingeschakeld, worden weergegeven op aangesloten HDMI-schermen (zoals je tv of monitor). Ze zijn ook allemaal terug te vinden op DualSense draadloze controllers die zijn aangesloten op je PS5-systeem.