Apple Music instellen op PS5-consoles

Ontdek hoe je Apple Music op je PlayStation®5-console kunt instellen en hoe je je Apple Music-account van PlayStation™Network kunt ontkoppelen.

De Apple Music-app downloaden op PS5™-consoles

1. Selecteer Alle apps in je Media-beginscherm.
  2. Selecteer Apple Music > Downloaden
  3. Start de Apple Music-app
  4. Selecteer Aanmelden of Inloggen en voer je gegevens in.
  5. Volg de aanwijzingen om je accounts te koppelen.

Welke PlayStation-consoles zijn compatibel met Apple Music?

• PS5-consoles

Kan ik op PS5-consoles naar Apple Music luisteren terwijl ik games speel?

Je kunt naar muziek luisteren terwijl je compatibele PS5- en PS4-games op een PS5-console speelt.

Welke landen/regio's ondersteunen Apple Music op PS5-consoles?

Beschikbare artiesten en tracks kunnen variëren per locatie.

ArgentiniëHondurasPeru
AustraliëHongkongPolen
OostenrijkHongarijePortugal
BahreinIJslandQatar
BelgiëIndiaRoemenië
BoliviëIndonesiëRusland
BraziliëIerlandSaudi-Arabië
BulgarijeIsraëlSingapore
CanadaItaliëSlowakije
ChiliJapanSlovenië
ChinaKoeweitZuid-Afrika
ColombiaLibanonZuid-Korea
Costa RicaLuxemburgSpanje
KroatiëMaleisiëZweden
CyprusMaltaZwitserland
TsjechiëMexicoTaiwan
DenemarkenNederlandThailand
EcuadorNieuw-ZeelandTurkije
El SalvadorNicaraguaOekraïne
FinlandNoorwegenVerenigde Arabische Emiraten
FrankrijkOmanVerenigd Koninkrijk
DuitslandPanamaVerenigde Staten
GriekenlandParaguayUruguay
Guatemala

Hoe ontkoppel ik Apple Music van PlayStation Network?

Open de Apple Music-app en selecteer je account rechtsboven in het scherm. Selecteer Uitloggen. Je Apple Music-account is niet meer gekoppeld aan PlayStation Network.